Strona główna Aby ogórek po obraniu nie był gorzki

Aby ogórek po obraniu nie był gorzki

Warzywa « poprzedni | następny »
agnieszkalider - Porady kulinarne: Aby ogórek po obraniu nie był gorzki

Srebrny Ekspert
Artykuły: 88
zdjęcia: 1 z 1
Aby ogórek po obraniu nie był gorzki
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Aby ogórek po obraniu nie miał posmaku goryczy


Aby ogórek po obraniu nie miał posmaku goryczy należy obierać go w odpowiedni sposób, zawsze należy ścinać skórkę od jaśniejszej części warzywa zmierzając ku stronie ciemniejszej. Takie obieranie daje pewność, iż ogórek nie będzie gorzki po obraniu.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Aby ogórek po obraniu nie był gorzki  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Magiczne pierniczki Konkurs - Magiczne pierniczki

    Pyszne i aromatyczne pierniczki, choć niewielkie rozmiarem w okresie Świąt Bożego Narodzenia zdecydowanie zyskują na znaczeniu. Zawieszane na choince, wręczane bliskiej osobie, jedzone ze smakiem dodają magii i bajkowej atmosfery. Podziel się przepisem na pierniczki i wygraj atrakcyjne nagrody!

  • Konkurs - Jak smakują święta w Twoim domu? Konkurs - Jak smakują święta w Twoim domu?

    Święta Bożego Narodzenia w każdym domu smakują inaczej. Barszcz z uszkami, schab ze śliwką, kluski z makiem to potrawy, których nie może zabraknąć w świątecznym menu. A jak smakują Święta w Twoim domu? Podziel się przepisem na Twoją ulubioną świąteczną potrawę. Do wygrania m.in. ekspres do kawy Nespresso!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Przepisy kulinarne video

Sonda

Bez którego ciasta nie wyobrażasz sobie świąt Bożego Narodzenia?

 
 Bez którego ciasta nie wyobrażasz sobie świąt Bożego Narodzenia?

 

Ostatnio komentowane