Strona główna Aby ogórek po obraniu nie był gorzki

Aby ogórek po obraniu nie był gorzki

Warzywa « poprzedni | następny »
agnieszkalider - Porady kulinarne: Aby ogórek po obraniu nie był gorzki

Srebrny Ekspert
Artykuły: 88
zdjęcia: 1 z 1
Aby ogórek po obraniu nie był gorzki
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Aby ogórek po obraniu nie miał posmaku goryczy


Aby ogórek po obraniu nie miał posmaku goryczy należy obierać go w odpowiedni sposób, zawsze należy ścinać skórkę od jaśniejszej części warzywa zmierzając ku stronie ciemniejszej. Takie obieranie daje pewność, iż ogórek nie będzie gorzki po obraniu.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Aby ogórek po obraniu nie był gorzki  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią polską (mazowiecką, kaszubską, wielkopolską lub śląską). Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez Ciebie kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20cm Fiskars Functional Form.

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane