Strona główna Baklażan po włosku

Baklażan po włosku

Jolanta27 - autor przepisu Baklażan po włosku offline

Szef Kuchni
Przepisy: 70
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
Baklażan po włosku
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Wspaniała w smaku, doskonała na obiad jako dodatek lub na kolację


trudność: średne
czas:

Baklażan po włosku - SKŁADNIKI:

  • 2 bakłażany
  • 4 małe pomidory
  • 2 cebule
  • sól
  • 6 łyżek oliwy
  • 4 łyżki białego wytrawnego wina
  • oregano
  • rozmaryn

Baklażan po włosku - PRZYGOTOWANIE:

 



Komentarze do Baklażan po włosku (strona 1 z 1)  
Pyza

Pyza
offline

2009-07-19 12:43
zdjęcie to samo
http://kuchnia24h.pl/balkazan-po-wlosku,112.html
Skomentuj
Oceń:
0
booboo

booboo
offline

2009-07-19 13:45
bardzo ciekawe do ulubionych:)
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Zapiekanki
Zapiekanka kresowa wg Karola Okrasy Jajecznicowe zapiekanki na ostro Zapiekanka z grzybami i ryżem
Wielkanocna zapiekanka Zapiekanka ziemniaczana z boczkiem i pieczarkami Zapiekanka z kaszy gryczanej Eli
Domowe zapiekanki a'la pizza Pizzerinki na cieście francuskim Skrzydełka na kaszy jaglanej
Zapiekane białe szparagi w sosie camembert Gryczana tarta dyniowa z boczkiem i pestkami dyni Nagus - moje smaki dzieciństwa
Dziś moderatorami są
misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

  • Konkurs Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne Konkurs Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne

    Weź udział w konkursie. Odpowiedz na kilka prostych pytań związanych z Wielkanocnym Wydaniem Specjalnym 2014 i wygraj książkę Smaczna Polska autorstwa Magdy Gessler. Nagradzamy aż 10 osób!

1 2 3 4 5
 
 
 
Sonda
Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

 
 Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

głosuj
 
Ostatnio komentowane