anullka7

anullka7

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 514]

Baranina z szybkowaru z grzybami

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Jadłam pierwszy raz takie mięsko, i muszę powiedzieć że bardzo wszystkim smakowało.

Baranina z szybkowaru z grzybami

Składniki:

Baranina z szybkowaru z grzybami

 

 

Sposób przygotowania:

Baranina z szybkowaru z grzybami
Rozgrzać w szybkowarze połowę tłuszczu,obrumienić pokrojoną baraninę wyjąć, a na to miejsce włożyć pokrojoną cebulę, namoczone grzyby i pokrojoną marchew, dodać przyprawy. Zamknąć szybkowar i ogrzewać 30 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego.Po otwarciu szybkowaru, dodać rozrobioną łyżkę mąki w 1/2 szklanki. Zamknąć ponownie szybkowar i ogrzewać pozostałe 20 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Smacznego.