Strona główna Biała kapusta zasmażana

Biała kapusta zasmażana.

Warzywa, Kapusta « poprzedni | następny »
mikidziuba - Przepis na: Biała kapusta zasmażana. offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 117
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Biała kapusta zasmażana.
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

nasza ukochana polska kuchnia


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Biała kapusta zasmażana. - SKŁADNIKI:

  • 1 główka białej kapusty
  • 1 szt cebuli
  • 1 pęczek koperku
  • ocet
  • sól
  • pieprz
  • 4-5 łyżek mąki
  • masło
  • 1 łyżka cukru

Biała kapusta zasmażana. - PRZYGOTOWANIE:

Kapustę drobno szatkujemy, zalewamy wodą i lekko solimy. Gotujemy ok 30-40 min do momentu aż będzie miękka. Ugotowaną kapustę odcedzamy i dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, ocet, cukier, masło i sól oraz pieprz do smaku.Wszystko dokładnie mieszamy. Kapustę ponownie dajemy na mały gaz i wsypujemy mąkę. Mieszamy do momentu aż kapusta zgęstnieje. Na sam koniec dodajemy posiekany koper.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Biała kapusta zasmażana.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Warzywa
Sałatka z fetą, cukinią i miodowym sosem Sałatka z cukinią i marchwią Zapiekane cukinie nadziewane białym serem i fetą
Zupa krem z żółtej cukinii Placki z cukinią, szpinakiem i fetą Spaghetti z cukinią i brokułem
 Gulasz drobiowy z cukinią Ogórkowy puszek z pikantnymi krążkami cukinii Cukinia z leśnymi grzybami
Pesto z bobu i płatków migdałowych Conchiglioni nadziewane sałatką z patelni Gołąbki w młodej kapuście

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Czy przygotowujesz już pierwsze przetwory?

 
 Czy przygotowujesz już pierwsze przetwory?

głosuj
 

Ostatnio komentowane