Strona główna Biała kapusta zasmażana

Biała kapusta zasmażana.

Warzywa, Kapusta « poprzedni | następny »
mikidziuba - Przepis na: Biała kapusta zasmażana. offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 117
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Biała kapusta zasmażana.
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

nasza ukochana polska kuchnia


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Biała kapusta zasmażana. - SKŁADNIKI:

  • 1 główka białej kapusty
  • 1 szt cebuli
  • 1 pęczek koperku
  • ocet
  • sól
  • pieprz
  • 4-5 łyżek mąki
  • masło
  • 1 łyżka cukru

Biała kapusta zasmażana. - PRZYGOTOWANIE:

Kapustę drobno szatkujemy, zalewamy wodą i lekko solimy. Gotujemy ok 30-40 min do momentu aż będzie miękka. Ugotowaną kapustę odcedzamy i dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, ocet, cukier, masło i sól oraz pieprz do smaku.Wszystko dokładnie mieszamy. Kapustę ponownie dajemy na mały gaz i wsypujemy mąkę. Mieszamy do momentu aż kapusta zgęstnieje. Na sam koniec dodajemy posiekany koper.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Biała kapusta zasmażana.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Warzywa
Cukinia faszerowana grzybami i pomidorami Soczewica w ostrym sosie Leczo do słoików
 Tatar  łososiowo-pomidorowy Danie ratatouille Zupa kremowa z dyni i ziemniaków
Łosoś duszony w pomidorach Cukinia faszerowana Kotlety chlebowe z dynią
Makaronowe muffinki Makaron z jarmużem Ryż z sosem marchwiowo-jabłkowym

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane