Strona główna Bigos z boczniakami

Bigos z boczniakami

Bigosy « poprzedni | następny »
misia53 - Przepis na: Bigos z boczniakami offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 345
Bigos z boczniakami
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Szybki bigosik wegetariański.


trudność: łatwe
czas:

Bigos z boczniakami - SKŁADNIKI:

Bigos z boczniakami - PRZYGOTOWANIE:

Poszatkowaną słodką kapustę dusić w małej ilości wody a w osobnym garnku- kapustę kiszoną. Połączyć je dodać suszone śliwki i podsmażone na oleju cebule. Boczniaki umyć pokroić na duże kawałki, podsmażyć,dodać do kapusty. Doprawić, dusić , dusić 20 min. Przybrać natką.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Bigos z boczniakami (strona 1 z 1)  
msewka

msewka

2010-06-27 21:43
Bardzo lubię boczniaki.Na dodanie ich do bigosu bym nie wpadła.Ciekawy pomysł!
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Bigosy
Bigos z pulpetami Bigos z prawdziwkami Bigos z kapusty pekińskiej
Kapuściany kociołek Zupa warzywna z pomidorami Bigos wieloskładnikowy
Kapusta duszona z pomidorami Leczo z cukinii z fasolka szparagową Bigosik na lato
Bigos z białej kapusty i świeżych pomidorów Bigosik z młodych warzyw Bigos z cukinii i pomidorów

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert online

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane