Bitki z indyka.

Indyk « poprzedni | następny »
elutka

Mistrz Kuchni
Przepisy: 128
zdjęcia: 1 z 1
Bitki z indyka.
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Bitki z indyka.


trudność: średnie
czas:

Bitki z indyka. - SKŁADNIKI:

Bitki z indyka. - PRZYGOTOWANIE:

Filet umyć. Tłuczkiem ubić mięso na kawałki, posypać przyprawami podanymi powyżej obtocz w mące w jajku i bułce tartej. Piec na patelni na dowolnym tłuszczu(może być margaryna) na złoty kolor. Z obranych ziemniaków kroimy frytki i pieczemy we frytkownic, w gorącym oleju do miękkości. (Mogą być frytki mrożone, wtedy pieczemy je w piekarniku około 20 min. w temp. 220*)


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Bitki z indyka.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Indyk
Dietetyczne roladki z indyka z marchewką Grillowany filet z indyka na rajskiej wyspie Kotlety mielone w waflu
Burger Low Carb Dietetycznie Indyk w sosie rodzynkowym Roladki z indyka z kaszą gryczaną
Pieczone pałki indycze Pieczeń mielona z indyka z zieloną soczewicą Naleśnikowe zawijasy z indykiem i warzywami
Pieczony filet indyczy Sałatka z indyka z ananasem Pieczarki faszerowane mielonym mięsem

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane