Bitki z indyka.

Indyk « poprzedni | następny »
elutka

Mistrz Kuchni
Przepisy: 128
zdjęcia: 1 z 1
Bitki z indyka.
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Bitki z indyka.


trudność: średnie
czas:

Bitki z indyka. - SKŁADNIKI:

Bitki z indyka. - PRZYGOTOWANIE:

Filet umyć. Tłuczkiem ubić mięso na kawałki, posypać przyprawami podanymi powyżej obtocz w mące w jajku i bułce tartej. Piec na patelni na dowolnym tłuszczu(może być margaryna) na złoty kolor. Z obranych ziemniaków kroimy frytki i pieczemy we frytkownic, w gorącym oleju do miękkości. (Mogą być frytki mrożone, wtedy pieczemy je w piekarniku około 20 min. w temp. 220*)


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Bitki z indyka.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Indyk
Kotlety mielone w waflu Burger Low Carb Dietetycznie Indyk w sosie rodzynkowym
Roladki z indyka z kaszą gryczaną Pieczone pałki indycze Pieczeń mielona z indyka z zieloną soczewicą
Naleśnikowe zawijasy z indykiem i warzywami Pieczony filet indyczy Sałatka z indyka z ananasem
Pieczarki faszerowane mielonym mięsem Filet z indyka nadziewany suszonymi pomidorami Filet z indyka w oliwkowo-ziołowym sosie

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane