Boczniaki.

Przystawki « poprzedni | następny »
grazka offline

Szef Kuchni
Przepisy: 84
zdjęcia: 1 z 1
Boczniaki.
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 8

Jeden z moich sposobow na boczniaka:-)


trudność: łatwe
czas:

Boczniaki. - SKŁADNIKI:

Boczniaki. - PRZYGOTOWANIE:

Boczniaki usmazyc z obu stron na masle i oleju.Odsaczyc z tluszczu na papierze.Posypac usmazonym w kosteczke boczkiem .Posolic ,popieprzyc,posypac natka. Uwazac na sol,jesli boczek np.wedzony.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Boczniaki. (strona 1 z 1)  
Jojo

Jojo
offline

2010-06-03 23:52
Bardzo lubie boczniaki i czasem robie smazone nawet bez boczku na kolacje. Sprobuj dodac sol czosnkowa jesli lubisz - smakuja super :)
Skomentuj
Oceń:
0
eli_555

eli_555
offline

2010-06-04 00:23
Jeszcze nie smażyłam boczniaków.
Skomentuj
Oceń:
0
grazka

grazka
offline

2010-06-04 07:21
Dziekuje.Na pewno sprobuje.Robie tez panierowane i a ´la flaczki.
Skomentuj
Oceń:
0
góralka

góralka
offline

2010-06-04 10:42
Ja też jeszcze nie robiłam nic z boczniaków. Warto spróbować.
Skomentuj
Oceń:
0
ewala

ewala
offline

2010-06-28 21:49
No właśnie i ja jeszcze nie wiem czemu jeszcze nigdy ich nie robiłam....))))
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przystawki
Przekąski z ciasta francuskiego Caprese z buraczkami Jajko na sałatce warzywnej
Parówkowe wianuszki Grissini z tymiankiem Różowy śledź na placuszkach ziemniaczanych
Jaja faszerowane z zielonym groszkiem i pietruszką Ciasteczka czekoladowo-owsiane Szybkie danie na śniadanie
Tosty z patelni Bruschetta z ośmiornicą Wytrawne gofry z parówką i oliwkami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Co najczęściej jesz na śniadanie?

 
 Co najczęściej jesz na śniadanie?

głosuj
 

Ostatnio komentowane