Strona główna Boczniaki w śmietanie

Boczniaki w śmietanie

Boczniaki « poprzedni | następny »
Ania Hosz - Przepis na: Boczniaki w śmietanie offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 161
zdjęcia: 1 z 3 Strzałka
Boczniaki w śmietanie
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Polecam boczniaki- świetnie zastąpią tradycyjne obiadowe potrawy mięsne...


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Boczniaki w śmietanie - SKŁADNIKI:

Boczniaki w śmietanie - PRZYGOTOWANIE:

Boczniaki umyć i pokroić w paski. Obsmażyć na maśle. Na odrobinie masła z dodatkiem oleju zeszklić piórka cebuli. Połączyć grzyby z cebulą i podlać wodą( około 1,5 szklanki). Dodać ziele angielskie, liścia laurowego, odrobinę gałki, sól i dusić na małym ogniu około 25 minut. Na koniec dodać posiekaną natkę pietruszki, zabielić śmietanką rozmieszaną z mąką, doprawić pieprzem, zagotować i delektować się smakiem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Boczniaki w śmietanie  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Boczniaki
Jajecznica z boczniakami Kurczak z grzybami i makaronem soba Roladka z kurczaka na grillowanych boczniakach
Papryka faszerowana ryżem,szpinakiem i boczniakami Kotlety z boczniaków,cukini i jajek Pieczony królik z boczniakami
Potrawka z kurczaka z boczniakami Boczniaki z brokułem w sosie Kafirowy gulasz wołowy
Kotlety z boczniaków  Kasza z boczniakami Sałatka z boczniakami

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane