Treść została usunięta


Treść została wyłączona lub czeka na akceptację moderatora serwisu Gotujmy.pl.


Komentarze do brzoza (strona 1 z 1)  
zuzi

zuzi
offline

2010-03-24 15:52
Zdjęcie jak i treść skopiowana z:
http://www.ciasta.info/?p=143
Skomentuj
Oceń:
0
Henia

Henia
offline

2010-03-24 23:30
zuzi napisał(a):

Zdjęcie jak i treść skopiowana z: http://www.ciasta.info/?p=143

Ręce opadają!!!!!!!!!!!!
Skomentuj
Oceń:
0
natalia111

natalia111
offline

2010-03-26 13:07
wyglada smakowicie....
Skomentuj
Oceń:
0
Henia

Henia
offline

2010-03-26 16:40
natalia111 napisał(a):

wyglada smakowicie....

Szkoda, natalio111, że nie przeszkadza Ci, to że przepis jest przywłaszczony! nie promujmy nieuczciwości!
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ciasta
Kruche ciasto z orzechową polewą Makowo - śmietankowa rolada Ciasto dyniowe pszenno-żytnie z polewą
Jabłecznik z serem Sernik z budyniową pianką i brzoskwiniami Piernik z orzechami i rodzynkami
Maślankowo-brzoskwiniowa kostka Szarlotka z połówkami jabłek Marchewkowa tarta
Tarta makowo- pomarańczowa Drożdżówki z serem Dyniowa karpatka

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Czy przygotowujecie słodkości na Halloween?

 
 Czy przygotowujecie słodkości na Halloween?

głosuj
 

Ostatnio komentowane