agusia2361

agusia2361

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 506]

bułka nadziewana

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Pyszne bułeczki z smacznym farszem.

bułka nadziewana

Składniki:

bułka nadziewana

 

  • nadzienie:
  • 2 jajka
  • 2 ogórki kiszone
  • 5 dag kiełbasy
  • 10 dag sera
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżka zielonego suszonego szczypiorku
  • 1 bagietka

Sposób przygotowania:

bułka nadziewana
Jajka ugotować w osolonej wodzie na twardo, obrać i pokroić w kosteczkę. Kiełbasę,ser i ogórki zetrzeć na tarce na grubszych oczkach. Majonez mieszamy z serem i doprawiamy solą i pieprzem i szczypiorkiem. Majonez mieszamy z pozostałymi składnikami. Bagietkę obciąć z obu stron i wydrążyć środek tak aby została tylko skórka w nie naruszonym stanie. Środek wypełnić sałatkę. Bułkę zawinąć w folię i zostawić na noc w lodówce. Później kroić w grubsze plastry.