Buraczki do obiadu

Henia offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 244
zdjęcia: 1 z 1
Buraczki do obiadu
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 7

dobre i na ciepło i na zimno


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Buraczki do obiadu - SKŁADNIKI:

  • 0,5kg ugotowanych buraczków
  • 1 spore jabłko
  • oliwa
  • ocet winny
  • cukier
  • sól

Buraczki do obiadu - PRZYGOTOWANIE:

Ugotowane buraczki i jabłko obrać i starkować na tarce jarzynowej. Wymieszać, doprawić wg uznania.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Buraczki do obiadu (strona 1 z 1)  
góralka

góralka
offline

2010-04-10 13:21
Ja lubię buraczki starte na drobnej tarce.
Skomentuj
Oceń:
0
Henia

Henia
offline

2010-04-10 15:44
góralka napisał(a):

Ja lubię buraczki starte na drobnej tarce.

Na drobnej trę do zasmażania, ale przecież to nie ma znaczenia dla smaku!Pozdrawiam!
Skomentuj
Oceń:
0
msewka

msewka
offline

2010-04-11 09:18
Ja też robię buraczki tarte na grubej tarce na sałatkę do słoików na zimę.A do zasmażania na drobnej.Z octem i jabłuszkiem muszą być pyszne.5
Skomentuj
Oceń:
0
iwi69

iwi69
offline

2010-04-11 11:26
Bardzo lubie salatki buraczkowe.
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Warzywa i owoce
Gofry dyniowe z kardamonem Zapiekanka z kurczakiem, brokułem i dynią Pizza z salami i rukolą
Pizza z filetem drobiowym Jarmużowo -kurczakowa pizza Zdrowy koktajl z jeżynami
Marchewkowe pęczotto Kolorowa jesienna surówka Potrawka fasolowa z kiełbaskami
Kolorowe krokiety z jarmużem Naleśniki z karmelowym sosem i bananami Jesienny makaron z dynią

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Co najczęściej jesz na śniadanie?

 
 Co najczęściej jesz na śniadanie?

głosuj
 

Ostatnio komentowane