Buraczki konserwowe

Buraki, Przetwory « poprzedni | następny »
pawelboy

Kuchcik
Przepisy: 4
Buraczki konserwowe
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Buraczki całe lub w talarkach.


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Buraczki konserwowe - SKŁADNIKI:

Buraczki konserwowe - PRZYGOTOWANIE:

Wodę z przyprawami gotować 20 minut. Pod koniec wlać ocet. Wybrać buraczki jednakowej wielkości, ugotować, obrać ze skórki i włozyć do słoików. Zalać gorącą zalewą, zakręcić i pasteryzować około 15 minut. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Buraczki konserwowe (strona 1 z 1)  
Pani zima

Pani zima

2010-11-01 13:00
Bardzo przydatny przepis :)
Skomentuj
Oceń:
0
Babciagramolka

Babciagramolka

2010-11-02 09:40
Już wiem co zrobie dzis do obiadku- buraczki. Jak to dobrze czasem poszperać po stronie- zawsze coś wpadnie w oko .
Nie wszyscy przecież wiedza jak robic zaprawy- przepis bardzo przydatny zgadzam się z Panią Zimą - uczymy się przez całe życie.
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Buraki
Zupa z marynowanymi buraczkami i kukurydzą Ćwikła w jajkach Barszcz czerwony Eli z makaronem
Barszcz czerwony po staropolsku Buraczki z chrzanem Buraczki z kminkiem w zalewie na zimę
Kotleciki z gotowanych buraków Barszczyk czerwony ze świeżych buraków Sałatka z buraczkami
Sałatka z buraczków na zimę Buraczkowe Caprese Buraczki faszerowane kapustą

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane