Wokalista

Wokalista

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 543]

Książka Kucharska: Sosy Łowicz w nowej odsłonie

Chińskie Babeczki Ciao-Ciao

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 12

To nie są zwykłe babeczki to są prze dobre chińskie babeczki które wam serdecznie polecam.

Chińskie Babeczki Ciao-Ciao

Składniki:

Chińskie Babeczki Ciao-Ciao

 

Sposób przygotowania:

Chińskie Babeczki Ciao-Ciao
Ryż gotujemy zgodnie z instrukcją na odwrocie opakowania i odcedzamy. Sos wlewamy do garnka i dodajemy fasolę oraz ryż. Ser żółty trzemy na tarce o małych oczkach i wsypujemy do garnka z fasolą i ryżem, następnie wbijamy jajka i dosypujemy przyprawy. Wszystko dokładnie mieszamy, wkładamy do foremek na babeczki i wstawiamy do nagrzanego do 150 stopni piekarnika na 20 minut.