eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Chrupiące kąski Eli

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 6

Dostałam w nagrodę kosz z produktami Winiary,więc wykorzystuję.

Chrupiące kąski Eli

Składniki:

Chrupiące kąski Eli

 

  • 1 kg piersi z kurczaka
  • 1 jajko
  • 2 opakowania Pomysł na chrupiące kąski klasyczne
  • 1 sos salsa

Sposób przygotowania:

Chrupiące kąski Eli
Piersi kurczaka umyć,osuszyć papierowym ręcznikiem i pokroić na dość spore kawałki.Jajko roztrzepać widelcem.Panierkę wysypać na talerz.Kawałki kurczaka panierować w jajku i panierce.Opanierowanego kurczaka ułożyć na ruszcie i piec przez 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni C.Smacznego! Ja podałam chrupiące kąski z sosem salsa,pieczonymi ziemniaczkami i ogórkami kiszonymi.