Chrzan tarty

Kulinarne ABC « poprzedni | następny »
ewelina.mn - Porady kulinarne: Chrzan tarty offline

Srebrny Ekspert
Artykuły: 406
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Chrzan tarty
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Jak zetrzeć aby nie cierpieć


Tarcie chrzanu doprowadzić może nas do łez. Aby tego uniknąć należy chrzan zamoczyć na noc przed tarciem w zimnej wodzie. Na drugi dzień nie powinien wywoływać u nas łzawienia. A starty już chrzan warto skropić sokiem z cytryny, to sprawi, że jego kolor będzie śnieżnobiały, i nie będzie ciemniał.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Chrzan tarty  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Czy przygotowujecie słodkości na Halloween?

 
 Czy przygotowujecie słodkości na Halloween?

głosuj
 

Ostatnio komentowane