Chrzan tarty

Kulinarne ABC « poprzedni | następny »
ewelina.mn - Porady kulinarne: Chrzan tarty offline

Srebrny Ekspert
Artykuły: 406
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Chrzan tarty
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Jak zetrzeć aby nie cierpieć


Tarcie chrzanu doprowadzić może nas do łez. Aby tego uniknąć należy chrzan zamoczyć na noc przed tarciem w zimnej wodzie. Na drugi dzień nie powinien wywoływać u nas łzawienia. A starty już chrzan warto skropić sokiem z cytryny, to sprawi, że jego kolor będzie śnieżnobiały, i nie będzie ciemniał.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Chrzan tarty  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni

    Przygotowanie pełnowartościowego dania zazwyczaj wymaga sporej ilości czasu. Jednak zamiast kilkugodzinnego stania przy kuchni można wyręczyć się wielofunkcyjnym urządzeniem - Multicooker. Chcielibyście mieć taką pomoc w swojej kuchni? Weźcie udział w naszym konkursie! Do wygrania rewelacyjne Muliticookery!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Twój ulubiony wakacyjny przysmak to:

 
 Twój ulubiony wakacyjny przysmak to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane