kiad

kiad

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 48]

Ciasteczka jaglano-bananowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 40
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Na diecie zawsze chce się coś słodkiego podjadać. Takimi ciasteczkami można się pokusić Są miękkie, pożywne, słodkie i pyszne!

Ciasteczka jaglano-bananowe Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Ciasteczka jaglano-bananowe

na ciastka

Sposób przygotowania:

Ciasteczka jaglano-bananowe
Aby zrobić te ciasteczka wystarczy wszystkie składniki wrzucić razem do miski i zblendować lub wrzucić do miksera i zmiksować.

Powstanie nam gęsta papka, która nie powinna spadać nam z łyżki.

Gęstość regulujemy dodawaniem wody.

Nabieramy łyżką ciasto i wykładamy w odstępach na blaszkę, wyściełaną papierem do pieczenia.

Pieczemy w 175-180 stopniach około 35 minut.

Ciasteczka ładnie się zarumienią.

Ciasteczka jaglano-bananowe
Wszystkie składniki miksujemy razem na masę
Ciasteczka jaglano-bananowe
Na papierze kładziemy łyżeczką porcje i lekko rozpłaszczamy