Strona główna Ciasto z mrożonymi śliwkami

Ciasto z mrożonymi śliwkami

Z owocami « poprzedni | następny »
polcia

Mistrz Kuchni
Przepisy: 481
Ciasto z mrożonymi śliwkami
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Ciasto z mrożonymi śliwkami


trudność: średnie
czas:

Ciasto z mrożonymi śliwkami - SKŁADNIKI:

Ciasto z mrożonymi śliwkami - PRZYGOTOWANIE:

Utrzeć margarynę z cukrem. Nie przerywając ubijania dodawać po jednym jajku, dosypywać mąki i dolewać mleka. Wymieszać z pozostałymi składnikami (poza śliwkami). Ciasto wlać do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Na wierzchu poukładać śliwki. Piec w temp. 180 st. C przez 40 minut.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Ciasto z mrożonymi śliwkami  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Z owocami
Orkiszowe ciasto jogurtowe z brzoskwiniami Tort warstwowy piernikowo-pomarańczowy Domowa szarlotka
Bananowiec wg Gosi Placek ze śliwkami Ciasto Amerykaniec
Ciasto mandarynkowe Wiśniowiec z galaretką i kisielem Sernik z brzoskwiniami
Drożdżówka z masą orzechową i śliwkami Ciasto z owocami Pleśniak z jeżynami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią polską (mazowiecką, kaszubską, wielkopolską lub śląską). Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez Ciebie kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20cm Fiskars Functional Form.

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane