Cieciorka

Przystawki « poprzedni | następny »
kokarda - Przepis na: Cieciorka offline

Kuchcik
Przepisy: 3
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Cieciorka
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Cieciorka z puszki.........


trudność: łatwe
czas:

Cieciorka - SKŁADNIKI:

  • Cieciorka z puszki
  • Oliwa
  • Sol
  • Pieprz

Cieciorka - PRZYGOTOWANIE:

Cieciorke oplukac i dokladnie obsuszyc. Na patelni rozegrzac troszke oliwy, dodac cieciorke i smazyc do uzyskania zloto-brazowego koloru, czesto mieszajac, jakies 3 - 4 min. , posypac sola i pieprzem do smaku. lekko przestudzic i serwowac jako przekaske. Mozemy przechowywac w lodowce 2 -3 dni, podawac odgrzana w mikrofalowce lub na zimno.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Cieciorka (strona 1 z 1)  
astra

astra
offline

2009-03-27 13:47
Mam puszkę cieciorki i zastanawialam sie co z nia zrobić :) wypróbuje Twoj pzrepis
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przystawki
Szynka długo marynowana Zapiekanki z pieczarkami i serem królewskim Śledź w pomidorach z rodzynkami
Rukola z gruszką i granatem Prosta jarzynowa przystawka Pizza z pomidorkami koktajlowymi
Stromboli- zwijana pizza Awokado nadziane jajkiem Roladki drobiowe ze szparagami
Duże rurki nadziane ryżem, marchewką i grzybami Drożdżowiec z pieczarkami Kolorowa sałatka z suszonymi jabłkami

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane