Cieciorka

Przystawki « poprzedni | następny »
kokarda - Przepis na: Cieciorka offline

Kuchcik
Przepisy: 3
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Cieciorka
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Cieciorka z puszki.........


trudność: łatwe
czas:

Cieciorka - SKŁADNIKI:

  • Cieciorka z puszki
  • Oliwa
  • Sol
  • Pieprz

Cieciorka - PRZYGOTOWANIE:

Cieciorke oplukac i dokladnie obsuszyc. Na patelni rozegrzac troszke oliwy, dodac cieciorke i smazyc do uzyskania zloto-brazowego koloru, czesto mieszajac, jakies 3 - 4 min. , posypac sola i pieprzem do smaku. lekko przestudzic i serwowac jako przekaske. Mozemy przechowywac w lodowce 2 -3 dni, podawac odgrzana w mikrofalowce lub na zimno.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Cieciorka (strona 1 z 1)  
astra

astra
offline

2009-03-27 13:47
Mam puszkę cieciorki i zastanawialam sie co z nia zrobić :) wypróbuje Twoj pzrepis
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przystawki
Mini pizzerinki Mini omlety z dżemem Pająki na jajkach
Kolorowe szaszłyki Twarożek z wędzonym kurczakiem Kapuściane rogaliki
Pomidory z serem manouri Sałatka z sosem tatarskim Kebab z sosem czosnkowym
Francuskie rożki z grzybami Zapiekane figi z serem i szynką Grzyby leśne zapiekane pod ciastem francuskim

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane