Cieciorka

Przystawki « poprzedni | następny »
kokarda

Kuchcik
Przepisy: 3
zdjęcia: 1 z 1
Cieciorka
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Cieciorka z puszki.........


trudność: łatwe
czas:

Cieciorka - SKŁADNIKI:

  • Cieciorka z puszki
  • Oliwa
  • Sol
  • Pieprz

Cieciorka - PRZYGOTOWANIE:

Cieciorke oplukac i dokladnie obsuszyc. Na patelni rozegrzac troszke oliwy, dodac cieciorke i smazyc do uzyskania zloto-brazowego koloru, czesto mieszajac, jakies 3 - 4 min. , posypac sola i pieprzem do smaku. lekko przestudzic i serwowac jako przekaske. Mozemy przechowywac w lodowce 2 -3 dni, podawac odgrzana w mikrofalowce lub na zimno.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Cieciorka (strona 1 z 1)  
astra

astra

2009-03-27 13:47
Mam puszkę cieciorki i zastanawialam sie co z nia zrobić :) wypróbuje Twoj pzrepis
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przystawki
Pomysł na Walentynkową kolację Mięsne babeczki Kokony z farszem
Jajka nadziewane pastą z soczewicy Galaretki drobiowe 'na jeden kęs" Sałatka brokułowa
Sałatka makaronowa z ziołami prowansalskimi Papryka zapiekana z pomidorami Mini placuszki ziemniaczane z kapustą
Szynka rolowana z szynkowara Kanapkowa pasta z curry i łososiem Pistacjowy camembert

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane