Cieciorka

Przystawki « poprzedni | następny »
kokarda - Przepis na: Cieciorka offline

Kuchcik
Przepisy: 3
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Cieciorka
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Cieciorka z puszki.........


trudność: łatwe
czas:

Cieciorka - SKŁADNIKI:

  • Cieciorka z puszki
  • Oliwa
  • Sol
  • Pieprz

Cieciorka - PRZYGOTOWANIE:

Cieciorke oplukac i dokladnie obsuszyc. Na patelni rozegrzac troszke oliwy, dodac cieciorke i smazyc do uzyskania zloto-brazowego koloru, czesto mieszajac, jakies 3 - 4 min. , posypac sola i pieprzem do smaku. lekko przestudzic i serwowac jako przekaske. Mozemy przechowywac w lodowce 2 -3 dni, podawac odgrzana w mikrofalowce lub na zimno.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Cieciorka (strona 1 z 1)  
astra

astra
offline

2009-03-27 13:47
Mam puszkę cieciorki i zastanawialam sie co z nia zrobić :) wypróbuje Twoj pzrepis
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przystawki
Kolorowa sałatka z suszonymi jabłkami Paszteciki drożdżowe inaczej Śledzie marynowane
Lody pomidorowe Krewetki z patelni Zapiekane pomidory z kurką i zacierkami
Pate z wątróbki z galaretką z jabłek Babeczki gryczane z grzybami (krok po kroku) Śledziowy tatar
Domowe zapiekanki Domowe zapiekanki (na bułkach) Aromatyczne suszone jabłka

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Cały naród suszy jabłka Konkurs - Cały naród suszy jabłka

    Zapraszamy do konkursu! Pokażcie, jak kreatywnie wykorzystać suszone jabłka w przepisach kulinarnych. Do wygrania nowoczesne suszarki do owoców i grzybów oraz komplety gadżetów od firmy MPM.

1 2
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Czy suszysz jabłka?

 
 Czy suszysz jabłka?

głosuj
 

Ostatnio komentowane