Cukinia do obiadu

Dutkiewicz - Przepis na: Cukinia do obiadu offline

Szef Kuchni
Przepisy: 86
Cukinia do obiadu
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Podawać do smażonej ryby, kurczaka, pasuje także do panierowanego sera.


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Cukinia do obiadu - SKŁADNIKI:

  • 1 porcja:
  • 15-20 dag cukinii
  • 1 łyżka stołowa oleju
  • czosnek (w proszku lub 1 ząbek)
  • sól do smaku

Cukinia do obiadu - PRZYGOTOWANIE:

Cukinię pokroić w cienkie plastry, lekko podsmażyć na rozgrzanym oleju, dodając soli, następnie dodać czosnek, zdjąć z ognia po 4-5 minutach.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Cukinia do obiadu  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Pasta z ciecierzycy i pieczonej dyni Kotlety z kaszy manny Koperkowa kasza jęczmienna
Kapusta pekińska na ciepło z marchewką Nutella śliwkowa  Surówka z czerwonej kapusty
Fasolka smażona na maśle z bułka tartą Marchewka z groszkiem i brokułami Paszteciki drożdżowe inaczej
Kanapkowa pasta serowa Szpinak z jajeczkiem Zakwas żytni domowy

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane