Cukinia do obiadu

Dutkiewicz

Szef Kuchni
Przepisy: 86
Cukinia do obiadu
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Podawać do smażonej ryby, kurczaka, pasuje także do panierowanego sera.


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Cukinia do obiadu - SKŁADNIKI:

  • 1 porcja:
  • 15-20 dag cukinii
  • 1 łyżka stołowa oleju
  • czosnek (w proszku lub 1 ząbek)
  • sól do smaku

Cukinia do obiadu - PRZYGOTOWANIE:

Cukinię pokroić w cienkie plastry, lekko podsmażyć na rozgrzanym oleju, dodając soli, następnie dodać czosnek, zdjąć z ognia po 4-5 minutach.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Cukinia do obiadu  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Czosnkowa pasta z białej fasoli Twarożek z rzodkiewką Majonez czosnkowy
Salsa z ananasem i ogórkiem Fasolka szparagowa z kukurydzą  Chlebowe paluchy wg p. Katarzyny S.
Marchew duszona z groszkiem Ziemniaczane kulki z kaszą jęczmienną i soczewicą Jajeczna pasta z sardynkami
Pieczone bataty/ziemniaki Ziemniaki pieczone z boczkiem Pasta z białego sera z suszonymi pomidorami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane