Cukinia do obiadu

Dutkiewicz

Szef Kuchni
Przepisy: 86
Cukinia do obiadu
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Podawać do smażonej ryby, kurczaka, pasuje także do panierowanego sera.


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Cukinia do obiadu - SKŁADNIKI:

  • 1 porcja:
  • 15-20 dag cukinii
  • 1 łyżka stołowa oleju
  • czosnek (w proszku lub 1 ząbek)
  • sól do smaku

Cukinia do obiadu - PRZYGOTOWANIE:

Cukinię pokroić w cienkie plastry, lekko podsmażyć na rozgrzanym oleju, dodając soli, następnie dodać czosnek, zdjąć z ognia po 4-5 minutach.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Cukinia do obiadu  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Pasta z zielonej soczewicy Pasta z awokado, szynki, sera żółtego i jajek Kotleciki z gotowanych buraków
Szybki zakwas pszenny Smalec z jabłkiem i cebulką Marchewka z ciecierzycą
Kasza pęczak z kukurydzą i pieczarkami Kapusta zasmażana na boczku Smarowidło staropolskie
Pieczeń z pieczarkami i papryką Kapusta kiszona z ciecierzycą "Chrupiąca" pasta z cieciorki

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane