Strona główna Dewolaje z piersi kurczaka

Dewolaje z piersi kurczaka

Klaudynka - Przepis na: Dewolaje z piersi kurczaka offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 125
zdjęcia: 1 z 3 Strzałka
Dewolaje z piersi kurczaka
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Efektowne mięsko z drobiu do obiadu


trudność: średne
czas:

Dewolaje z piersi kurczaka - SKŁADNIKI:

  • Pierś z kurczaka
  • kilka plasterków sera żółtego
  • musztarda
  • wegeta, sól, pieprz
  • kilka łyżek oleju do smażenia
  • wykałaczki
  • 200-300g pieczarek

Dewolaje z piersi kurczaka - PRZYGOTOWANIE:

Pierś myjemy i kroimy na kotlety. Rozbijamy tłuczkiem, rozkładamy. Każdy kotlet przyprawiamy i smarujemy cienko musztardą. Kładziemy plasterek sera. Pieczarki obieramy, ścieramy na tarce o grubych oczkach i podsmażamy, solimy. Nakładamy na każdego kotleta porcję pieczarek, zwijamy w kopertę i zabezpieczamy wykałaczkami lub sznurkiem przed rozwinięciem się. Smażymy na rozgrzanej patelni na złoty kolor.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Dewolaje z piersi kurczaka  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kurczak
Kurczak pieczony w jabłkach Kurczak po włosku Kotlety z brzoskwiniami
Kotlety drobiowo - warzywne Kurczę w towarzystwie kurek  Filet z kurczaka w ziemniaczanej panierce
Drobiowe kotlety w owsianej panierce Pierś z kurczaka nadziewana pieczarkami De volaille z serem
Pierś z kurczaka duszona z pomidorami i warzywami Kąski kurczaka marynowane w mleku Kurczak na jarzynce z kalarepą

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane