Krakowianka

Krakowianka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2834]

Dip brzoskwiniowy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Dip brzoskwiniowy podawać do potraw z grilla, np steków

Dip brzoskwiniowy

Składniki:

Dip brzoskwiniowy

 

  • 10 dag serek homogenizowany,
  • 3 łyżki dżem brzoskwiniowy,
  • 3 łyżki śmietana,
  • 1 łyżka musztarda,
  • 1 łyżeczka chrzan tarty,
  • do smaku pieprz,
  • do smaku Sól

 

Sposób przygotowania:

Dip brzoskwiniowy
Dżem przetrzeć przez sito lub zmiksować. Dodać serek homogenizowany, śmietanę, musztardę, chrzan i dokładnie wymieszać. Przyprawić do smaku.

Tagi:

tarta dip sosy