ewelina.mn

ewelina.mn

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 663]

Dip koperkowo - cytrynowy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Świetny do chipsów tortilla i do frytek.

Dip koperkowo - cytrynowy

Składniki:

Dip koperkowo - cytrynowy

 

 

Sposób przygotowania:

Dip koperkowo - cytrynowy
Jogurt przekładamy do miseczki. Koperek myjemy dokładnie pod bieżącą wodą, siekamy go bardzo drobno i dodajemy do jogurtu. Z cytryny wyciskamy sok i wlewamy go do pozostałych składników. Wszystko mieszamy do momentu aż powstanie gładka masa, wtedy doprawiamy według uznania solą i pieprzem. Dip schładzamy w lodówce, gotowy dekorujemy obsypując go mieloną papryką. Podajemy do frytek lub czipsów.

Tagi:

dip sosy