Alex_M

Alex_M

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1760]

Dip rzodkiewkowy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 9

Pyszny dip z rzodkiewką, dobry do tortilli, dań z grilla czy warzyw

Dip rzodkiewkowy Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Dip rzodkiewkowy

 

 

Sposób przygotowania:

Dip rzodkiewkowy
Rzodkiewki umyć, osuszyć, usunąć ogonek i łodyżki. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Koperek umyć, osuszyć, posiekać. Czosnek obrać. Na talerz wyłożyć śmietanę i majonez, dodać posiekany koperek, dodać soli i pieprzu. Czosnek przecisnąć przez praskę. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, schłodzić i nałożyć do miseczek.
Dip rzodkiewkowy
Rzodkiewki umyć osuszyć usunąć ogonek i łodyżki Zetrzeć na tarce o grubych oczkach
Dip rzodkiewkowy
Koperek umyć osuszyć posiekać Czosnek obrać Na talerz wyłożyć śmietanę i majonez dodać posiekany koperek dodać soli i pieprzu Czosnek przecisnąć przez praskę

Tagi:

dip sosy