justka.zet

justka.zet

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 137]

Disco Inferno

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

„Disco Inferno” stworzone razem z Aleksandro Palazzim to ognisty drink, który podgrzeje temperaturę każdego przyjęcia - mowi Parick Cox.

Disco Inferno

Składniki:

Disco Inferno

 

  • 35 ml wódki Grey Goose L’Orange
  • 25 ml świeżego soku z granata
  • 10 ml likieru pomarańczowego
  • 10 ml syropu z czerwonej pomarańczy
  • 10 ml gorzkiej, włoskiej nalewki
  • 10 ml świeżo wyciśniętego soku z limety

 

Sposób przygotowania:

Disco Inferno
Zmieszaj wszystkie składniki w shakerze i wlej do dobrze schłodzonego kieliszka. Jako ozdoby użyj złotych płatków.