Strona główna Do czego stosować cząber?

Do czego stosować cząber?

mitofri - Porady kulinarne: Do czego stosować cząber?

Srebrny Ekspert
Artykuły: 387
zdjęcia: 1 z 1
Do czego stosować cząber?
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Zastosowanie cząbru w kuchni.


Cząber jest zielem jednorocznej rośliny. Zebrana w czasie kwitnienia wiązana jest w nieduże pęczki a następnie suszona. Suszona jest świetną przyprawą do przeróżnych potraw mięsnych, rybnych, a także warzywnych takich jak fasola czy groch.Warto więc mieć ją w kuchni.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Do czego stosować cząber?  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane