Strona główna Do czego stosować cząber?

Do czego stosować cząber?

mitofri - Porady kulinarne: Do czego stosować cząber? offline

Srebrny Ekspert
Artykuły: 387
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Do czego stosować cząber?
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Zastosowanie cząbru w kuchni.


Cząber jest zielem jednorocznej rośliny. Zebrana w czasie kwitnienia wiązana jest w nieduże pęczki a następnie suszona. Suszona jest świetną przyprawą do przeróżnych potraw mięsnych, rybnych, a także warzywnych takich jak fasola czy groch.Warto więc mieć ją w kuchni.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Do czego stosować cząber?  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Co najczęściej jesz na śniadanie?

 
 Co najczęściej jesz na śniadanie?

głosuj
 

Ostatnio komentowane