Strona główna Do czego stosować cząber?

Do czego stosować cząber?

mitofri - Porady kulinarne: Do czego stosować cząber?

Srebrny Ekspert
Artykuły: 387
zdjęcia: 1 z 1
Do czego stosować cząber?
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Zastosowanie cząbru w kuchni.


Cząber jest zielem jednorocznej rośliny. Zebrana w czasie kwitnienia wiązana jest w nieduże pęczki a następnie suszona. Suszona jest świetną przyprawą do przeróżnych potraw mięsnych, rybnych, a także warzywnych takich jak fasola czy groch.Warto więc mieć ją w kuchni.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Do czego stosować cząber?  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane