Strona główna Do czego stosować cząber?

Do czego stosować cząber?

mitofri - Porady kulinarne: Do czego stosować cząber? offline

Srebrny Ekspert
Artykuły: 387
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Do czego stosować cząber?
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Zastosowanie cząbru w kuchni.


Cząber jest zielem jednorocznej rośliny. Zebrana w czasie kwitnienia wiązana jest w nieduże pęczki a następnie suszona. Suszona jest świetną przyprawą do przeróżnych potraw mięsnych, rybnych, a także warzywnych takich jak fasola czy groch.Warto więc mieć ją w kuchni.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Do czego stosować cząber?  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane