Domowe grzanki

zewa - Porady kulinarne: Domowe grzanki

Platynowy Ekspert
Artykuły: 84
zdjęcia: 1 z 1
Domowe grzanki
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Po co wydawać pieniądze na grzanki, jak możemy szybko i łatwo przyrządzić je samemu w domu.


Lubimy grzanki dodawać do różnych sałatek, zup (kremów) czy też schrupać bez niczego. W prosty sposób przyrządzimy je sami w domu. Wystarczy kilka kromek chleba tostowego pokrojonego w kostkę. Do tego trochę oleju, może być oliwa smakowa np. oregano czy bazylia, odrobina masła i dowolne zioła.

Super nadają się do grzanek zioła włoskie, duża gama ziół zawartych w mieszance sprawi, że nasze grzanki będą apetyczne, chrupiące i smaczne. Oczywiście możemy zrobić o innym smaku : czosnkowym, paprykowym czy tymiankowym. Wszystko zależy od naszych upodobań.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Domowe grzanki  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane