anullka7

anullka7

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 514]

Duszone serca wieprzowe II

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Potrawa bardzo tania i smaczna, polecam.

Duszone serca wieprzowe II

Składniki:

Duszone serca wieprzowe II

 

  • serce wieprzowe 4 szt
  • cebula 2 szt
  • sól
  • pieprz
  • majeranek
  • mąka 2 łyżki
  • kucharek lub inna przyprawa 1 łyżka

 

Sposób przygotowania:

Duszone serca wieprzowe II
Serca wymoczyć , zalać wodą i ugotować. Ugotowane pokroić , obsmażyć na maśle, dodać pokrojoną cebulę, przyprawy, podlać 1 szklanka bulionu, dusić 20 min. Gotowy sos zagęścić łyżka mąki. Podawać z ziemniakami.
Smacznego.

Tagi:

przyprawy