marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Fajitas na słodko z miodem i orzechami.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Placki Fajitas posmarować na całej powierzchni miodem płynnym i posypać pokruszonymi orzechami.Zawinąć w kopertę i podpiec.Oblać polewą.

Fajitas na słodko z miodem i orzechami.

Składniki:

Fajitas na słodko z miodem i orzechami.

 

  • 1 opakowanie placków Fajitas,
  • słoik płynnego miodu pszczelego,
  • 30 dag różnych rodzajów orzechów lub same laskowe,
  • olej do smażenia,
  • polewa czekoladowa do deserów i lodów.

Sposób przygotowania:

Fajitas na słodko z miodem i orzechami.
Gotowe placki wypakować i rozłożyć na desce,po czym rozsmaro-
-wać po całej powierzchni płynnym miodem i rozłożyć rozłupane
i pokruszone orzechy,po czym zawinąć w kopertę i wsadzić do
nagrzanego piekarnika,na blachę posmarowaną olejem roślinnym
i zapiekać 15-20 min.Po wyjęciu polać polewą czekoladową i pod-
-awać na ciepło.

Tagi:

lody deser desery