Strona główna Farsz do nadziewania makaronowych muszli

Farsz do nadziewania makaronowych muszli

dusia30 offline

Starszy Kucharz
Przepisy: 52
zdjęcia: 1 z 1
Farsz do nadziewania makaronowych muszli
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Takim farszem nadziewam makaronowe muszle i zapiekam polane sosem pomidorowym i posypane startym serem żółtym.


trudność: łatwe
czas:

Farsz do nadziewania makaronowych muszli - SKŁADNIKI:

  • mięso z kurczaka pozostałe z rosołu
  • 7 pieczarek
  • papryka mix(czerwona,zielona i żółta
  • olej do smażenia
  • pieprz i sól do smaku
  • 1 cebula czosnkowa

Farsz do nadziewania makaronowych muszli - PRZYGOTOWANIE:

Mięso z kurczaka kroimy na drobne kawałki i podsmażamy na patelni aż się ładnie zarumieni.Pieczarki,paprykę i cebulę kroimy w kosteczkę.Mieszamy mięsko z warzywami i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Farsz do nadziewania makaronowych muszli (strona 1 z 1)  
robertjankopp

robertjankopp
offline

2011-03-23 22:21
Ciekawe nadzienie wykorzystam przepis do rurek makaronowych.5 za pomysł.
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Nadzienia
Kalarepa Eli faszerowana krupniokiem Jajka Eli faszerowane awokado Naleśniki z białym serem, miodem i bakaliami
Naleśniki ze szpinakiem Pasta z makreli i marchwi Farsz z kapusty do pierogów, kapuśniaczków
Mincemeat Pasta twarogowo-porowo-jajeczna Farsz z kapusty do pierogów lub krokietów.
Śliwkowo - korzenne nadzienie do piernika Krem daktylowy z kakao Farsz do krokietów lub pieczonych pierożków

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Co najczęściej jesz na śniadanie?

 
 Co najczęściej jesz na śniadanie?

głosuj
 

Ostatnio komentowane