Strona główna farsz do pierogów z miesa i kapusty

farsz do pierogów z miesa i kapusty

Dodatki « poprzedni | następny »
Mysiunia

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1732
zdjęcia: 1 z 1
farsz do pierogów z miesa i kapusty
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

farsz do pierogów ................


trudność: łatwe
czas:

farsz do pierogów z miesa i kapusty - SKŁADNIKI:

  • 20 dag mięsa gotowanego
  • 45 dag kapusty kiszonej
  • 2 cebule
  • 2 łyżki margaryny
  • sól i pieprz

farsz do pierogów z miesa i kapusty - PRZYGOTOWANIE:

kapuste kiszoną gotujemy do miękkosci, cebule kroimy w kostke i smażymy na patelni. Mieso, ugotowaną kapuste i cebule przepuszczamy przez maszynkę, dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do farsz do pierogów z miesa i kapusty  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Pleciony chlebek Duszona młoda kapustka zasmażana z koperkiem Lukier plastyczny do dekoracji ciast i tortów
Miseczki chlebowe na kefirze Marchewka z groszkiem i sos śmietanowo - koperkowy Pieczone ziemniaki z bazylią
Domowa granola kokosowa Tuńczykowa pasta do chlebków Pasta z ogórkiem kiszonym
Kasza jęczmienna zapiekana z brokułem Fasolka szparagowa z bułką tartą Pikantny humus z ciecierzycy

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 
 Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 

Ostatnio komentowane