Strona główna farsz do pierogów z miesa i kapusty

farsz do pierogów z miesa i kapusty

Dodatki « poprzedni | następny »
Mysiunia - Przepis na: farsz do pierogów z miesa i kapusty offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1707
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
farsz do pierogów z miesa i kapusty
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

farsz do pierogów ................


trudność: łatwe
czas:

farsz do pierogów z miesa i kapusty - SKŁADNIKI:

  • 20 dag mięsa gotowanego
  • 45 dag kapusty kiszonej
  • 2 cebule
  • 2 łyżki margaryny
  • sól i pieprz

farsz do pierogów z miesa i kapusty - PRZYGOTOWANIE:

kapuste kiszoną gotujemy do miękkosci, cebule kroimy w kostke i smażymy na patelni. Mieso, ugotowaną kapuste i cebule przepuszczamy przez maszynkę, dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do farsz do pierogów z miesa i kapusty  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Kapusta biała z koperkiem i fasolką Kapusta czerwona z koperkiem Kapusta kiszona zasmażana z fasolą
Pasta twarogowa z cebulą i papryką Kapusta duszona z kalarepką Zasmażana kapusta z suszonymi grzybami
Prażona cebulka Mus dyniowy do potraw wszelakich Sałatka z kapusty do słoików
Smażone paluszki krabowe Placki ziemniaczane z dynią Pasta z ciecierzycy z suszonymi pomidorami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane