Strona główna farsz do pierogów z miesa i kapusty

farsz do pierogów z miesa i kapusty

Dodatki « poprzedni | następny »
Mysiunia - Przepis na: farsz do pierogów z miesa i kapusty offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1689
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
farsz do pierogów z miesa i kapusty
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

farsz do pierogów ................


trudność: łatwe
czas:

farsz do pierogów z miesa i kapusty - SKŁADNIKI:

  • 20 dag mięsa gotowanego
  • 45 dag kapusty kiszonej
  • 2 cebule
  • 2 łyżki margaryny
  • sól i pieprz

farsz do pierogów z miesa i kapusty - PRZYGOTOWANIE:

kapuste kiszoną gotujemy do miękkosci, cebule kroimy w kostke i smażymy na patelni. Mieso, ugotowaną kapuste i cebule przepuszczamy przez maszynkę, dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do farsz do pierogów z miesa i kapusty  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Kapusta zasmażana z wędzonym boczkiem Dżem z borówki amerykańskiej Sól morska grzybowa
Ketchup paprykowo-cukiniowy Buraczane gnocchi Prosty ajwar paprykowy
Kanapkowa pasta z kurczaka z ajwarem Soczewica w ostrym sosie Jabłka z majerankiem
Ostra pasta jajeczna Zasmażana kapusta do obiadu Pieczone ziemniaczki z peperoni

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane