Strona główna farsz do pierogów z miesa i kapusty

farsz do pierogów z miesa i kapusty

Dodatki « poprzedni | następny »
Mysiunia - autor przepisu farsz do pierogów z miesa i kapusty offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1649
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
farsz do pierogów z miesa i kapusty
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

farsz do pierogów ................


trudność: łatwe
czas:

farsz do pierogów z miesa i kapusty - SKŁADNIKI:

  • 20 dag mięsa gotowanego
  • 45 dag kapusty kiszonej
  • 2 cebule
  • 2 łyżki margaryny
  • sól i pieprz

farsz do pierogów z miesa i kapusty - PRZYGOTOWANIE:

kapuste kiszoną gotujemy do miękkosci, cebule kroimy w kostke i smażymy na patelni. Mieso, ugotowaną kapuste i cebule przepuszczamy przez maszynkę, dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku



Komentarze do farsz do pierogów z miesa i kapusty  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Pasta z wędzonej makreli Pasztetowa ze słoika Tarte buraczki z cytryną
Zielona pasta z kurczaka Wiosenna pasta warzywno -serowa Masło ziołowe z czosnkiem niedźwiedzim
Jajko sadzone na smalcu Spaghetti marchewkowo - pietruszkowe z migdałami Domowe masło orzechowe
Ziemniaki pieczone z koperkiem i czosnkiem Ziemniaczki z prawdziwkami Kapusta brukselka w bułce tartej
Dziś moderatorami są
Babciagramolka
Babciagramolka

Platynowy Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

  • Konkurs Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne Konkurs Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne

    Weź udział w konkursie. Odpowiedz na kilka prostych pytań związanych z Wielkanocnym Wydaniem Specjalnym 2014 i wygraj książkę Smaczna Polska autorstwa Magdy Gessler. Nagradzamy aż 10 osób!

1 2 3 4 5
 
 
 
Sonda
Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

 
 Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

głosuj
 
Ostatnio komentowane