Strona główna farsz do pierogów z miesa i kapusty

farsz do pierogów z miesa i kapusty

Dodatki « poprzedni | następny »
Mysiunia

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1731
zdjęcia: 1 z 1
farsz do pierogów z miesa i kapusty
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

farsz do pierogów ................


trudność: łatwe
czas:

farsz do pierogów z miesa i kapusty - SKŁADNIKI:

  • 20 dag mięsa gotowanego
  • 45 dag kapusty kiszonej
  • 2 cebule
  • 2 łyżki margaryny
  • sól i pieprz

farsz do pierogów z miesa i kapusty - PRZYGOTOWANIE:

kapuste kiszoną gotujemy do miękkosci, cebule kroimy w kostke i smażymy na patelni. Mieso, ugotowaną kapuste i cebule przepuszczamy przez maszynkę, dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do farsz do pierogów z miesa i kapusty  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Czosnkowa pasta z białej fasoli Twarożek z rzodkiewką Majonez czosnkowy
Salsa z ananasem i ogórkiem Fasolka szparagowa z kukurydzą  Chlebowe paluchy wg p. Katarzyny S.
Marchew duszona z groszkiem Ziemniaczane kulki z kaszą jęczmienną i soczewicą Jajeczna pasta z sardynkami
Pieczone bataty/ziemniaki Ziemniaki pieczone z boczkiem Pasta z białego sera z suszonymi pomidorami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane