Farsz do ryby

Dodatki « poprzedni | następny »
Persik offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1125
Farsz do ryby
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

ja stosuję ten farsz do tak zwanej ryby po grecku


trudność: łatwe
czas:

Farsz do ryby - SKŁADNIKI:

  • 1 mały seler
  • 1 korzeń pietruszki
  • 4 duże marchewki
  • 3-4 cebule
  • koncentrat pomidorowy
  • 2 łyżki keczupu
  • sól
  • pieprz
  • olej
  • ziarenka smaku

Farsz do ryby - PRZYGOTOWANIE:

wszystkie warzywa obrać cebule pokroić w cienkie paseczki resztę warzyw zetrzeć na tarce o dużych oczkach i wszystko razem włożyć do garnka wlać olej i lekko podsmażyć wlać wodę dodać koncentrat keczup i wszystkie przyprawy gotować do miękkości


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Farsz do ryby  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Smażone ziemniaczane kulki Groszek ptysiowy Eli Paszteciki z kapustą i grzybami
Schab na kanapki z szynkowara Pieczone ziemniaczki z oregano Ziemniaczano - dyniowe puree
Domowe pity do kebaba Jajeczna pasta z kurczakiem Pasztet drobiowo- wieprzowy z papryką
Uszka z grzybami Kapusta biała z koperkiem i fasolką Kapusta czerwona z koperkiem

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Co najczęściej jesz na śniadanie?

 
 Co najczęściej jesz na śniadanie?

głosuj
 

Ostatnio komentowane