Strona główna Farsz z drobiowych wątróbek

Farsz z drobiowych wątróbek

Nadzienia « poprzedni | następny »
hgg - autor przepisu Farsz z drobiowych wątróbek offline

Złoty Ekspert
Przepisy: 679
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
Farsz z drobiowych wątróbek
oceń:  
ocena: 3/5
głosów: 2109

Cebulę i pieczarki przyrumienić w połowie tłuszczu, wybrać łyżką cedzakową.


czas:

Farsz z drobiowych wątróbek - SKŁADNIKI:

  • 1/2 szkl bardzo drobno posiekanej cebuli
  • 15 dag posiekanych pieczarek
  • 6 łyżek oleju
  • 25 dag wątróbek z drobiu
  • 2 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki
  • 1,5 łyżeczki soli
  • szczypta pieprzu

Farsz z drobiowych wątróbek - PRZYGOTOWANIE:

Cebulę i pieczarki przyrumienić w połowie tłuszczu, wybrać łyżką cedzakową. Pozostały tłuszcz rozgrzać na tej samej patelni, w której smażono cebulę, włożyć wątróbki, smażyć 10 minut na małym ogniu  przewracając. Składniki posiekać i wymieszać na jednolitą masę, wystudzić.



Komentarze do Farsz z drobiowych wątróbek  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Nadzienia
Naleśniki z białym serem, miodem i bakaliami Naleśniki ze szpinakiem Pasta z makreli i marchwi
Farsz z kapusty do pierogów, kapuśniaczków Mincemeat Pasta twarogowo-porowo-jajeczna
Farsz z kapusty do pierogów lub krokietów. Śliwkowo - korzenne nadzienie do piernika Krem daktylowy z kakao
Farsz do krokietów lub pieczonych pierożków Farsz do pasztecików Farsz do pierożków
Dziś moderatorami są
misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

1 2 3 4
 
 
 
Sonda
Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

 
 Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

głosuj
 
Ostatnio komentowane