Strona główna Farsz z drobiowych wątróbek

Farsz z drobiowych wątróbek

Nadzienia « poprzedni | następny »
hgg

Złoty Ekspert
Przepisy: 680
MODERATOR
Farsz z drobiowych wątróbek
oceń:  
ocena: 3/5
głosów: 2109

Cebulę i pieczarki przyrumienić w połowie tłuszczu, wybrać łyżką cedzakową.


czas:

Farsz z drobiowych wątróbek - SKŁADNIKI:

  • 1/2 szkl bardzo drobno posiekanej cebuli
  • 15 dag posiekanych pieczarek
  • 6 łyżek oleju
  • 25 dag wątróbek z drobiu
  • 2 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki
  • 1,5 łyżeczki soli
  • szczypta pieprzu

Farsz z drobiowych wątróbek - PRZYGOTOWANIE:

Cebulę i pieczarki przyrumienić w połowie tłuszczu, wybrać łyżką cedzakową. Pozostały tłuszcz rozgrzać na tej samej patelni, w której smażono cebulę, włożyć wątróbki, smażyć 10 minut na małym ogniu  przewracając. Składniki posiekać i wymieszać na jednolitą masę, wystudzić.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Farsz z drobiowych wątróbek  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Nadzienia
Waniliowy serek do naleśników  Farsz z mielonym do pierogów Puree z pieczonej dyni zwyczajnej
Masa herbatnikowa z powidłami Farsz do pierogów z gotowanego mięsa Pasta twarogowa do chleba
Masło czosnkowo ziołowe Kalarepa Eli faszerowana krupniokiem Jajka Eli faszerowane awokado
Naleśniki z białym serem, miodem i bakaliami Naleśniki ze szpinakiem Pasta z makreli i marchwi

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane