Strona główna Farsz z drobiowych wątróbek

Farsz z drobiowych wątróbek

Nadzienia « poprzedni | następny »
hgg

Złoty Ekspert
Przepisy: 680
MODERATOR
Farsz z drobiowych wątróbek
oceń:  
ocena: 3/5
głosów: 2109

Cebulę i pieczarki przyrumienić w połowie tłuszczu, wybrać łyżką cedzakową.


czas:

Farsz z drobiowych wątróbek - SKŁADNIKI:

  • 1/2 szkl bardzo drobno posiekanej cebuli
  • 15 dag posiekanych pieczarek
  • 6 łyżek oleju
  • 25 dag wątróbek z drobiu
  • 2 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki
  • 1,5 łyżeczki soli
  • szczypta pieprzu

Farsz z drobiowych wątróbek - PRZYGOTOWANIE:

Cebulę i pieczarki przyrumienić w połowie tłuszczu, wybrać łyżką cedzakową. Pozostały tłuszcz rozgrzać na tej samej patelni, w której smażono cebulę, włożyć wątróbki, smażyć 10 minut na małym ogniu  przewracając. Składniki posiekać i wymieszać na jednolitą masę, wystudzić.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Farsz z drobiowych wątróbek  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Nadzienia
Puree z pieczonej dyni zwyczajnej Masa herbatnikowa z powidłami Farsz do pierogów z gotowanego mięsa
Pasta twarogowa do chleba Masło czosnkowo ziołowe Kalarepa Eli faszerowana krupniokiem
Jajka Eli faszerowane awokado Naleśniki z białym serem, miodem i bakaliami Naleśniki ze szpinakiem
Pasta z makreli i marchwi Farsz z kapusty do pierogów, kapuśniaczków Mincemeat

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane