Strona główna Farsz z drobiowych wątróbek

Farsz z drobiowych wątróbek

Nadzienia « poprzedni | następny »
hgg - Przepis na: Farsz z drobiowych wątróbek offline

Złoty Ekspert
Przepisy: 680
MODERATOR
Farsz z drobiowych wątróbek
oceń:  
ocena: 3/5
głosów: 2109

Cebulę i pieczarki przyrumienić w połowie tłuszczu, wybrać łyżką cedzakową.


czas:

Farsz z drobiowych wątróbek - SKŁADNIKI:

  • 1/2 szkl bardzo drobno posiekanej cebuli
  • 15 dag posiekanych pieczarek
  • 6 łyżek oleju
  • 25 dag wątróbek z drobiu
  • 2 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki
  • 1,5 łyżeczki soli
  • szczypta pieprzu

Farsz z drobiowych wątróbek - PRZYGOTOWANIE:

Cebulę i pieczarki przyrumienić w połowie tłuszczu, wybrać łyżką cedzakową. Pozostały tłuszcz rozgrzać na tej samej patelni, w której smażono cebulę, włożyć wątróbki, smażyć 10 minut na małym ogniu  przewracając. Składniki posiekać i wymieszać na jednolitą masę, wystudzić.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Farsz z drobiowych wątróbek  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Nadzienia
Kalarepa Eli faszerowana krupniokiem Jajka Eli faszerowane awokado Naleśniki z białym serem, miodem i bakaliami
Naleśniki ze szpinakiem Pasta z makreli i marchwi Farsz z kapusty do pierogów, kapuśniaczków
Mincemeat Pasta twarogowo-porowo-jajeczna Farsz z kapusty do pierogów lub krokietów.
Śliwkowo - korzenne nadzienie do piernika Krem daktylowy z kakao Farsz do krokietów lub pieczonych pierożków

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane