Strona główna Farsz z drobiowych wątróbek

Farsz z drobiowych wątróbek

Nadzienia « poprzedni | następny »
hgg - Przepis na: Farsz z drobiowych wątróbek offline

Złoty Ekspert
Przepisy: 680
Farsz z drobiowych wątróbek
oceń:  
ocena: 3/5
głosów: 2109

Cebulę i pieczarki przyrumienić w połowie tłuszczu, wybrać łyżką cedzakową.


czas:

Farsz z drobiowych wątróbek - SKŁADNIKI:

  • 1/2 szkl bardzo drobno posiekanej cebuli
  • 15 dag posiekanych pieczarek
  • 6 łyżek oleju
  • 25 dag wątróbek z drobiu
  • 2 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki
  • 1,5 łyżeczki soli
  • szczypta pieprzu

Farsz z drobiowych wątróbek - PRZYGOTOWANIE:

Cebulę i pieczarki przyrumienić w połowie tłuszczu, wybrać łyżką cedzakową. Pozostały tłuszcz rozgrzać na tej samej patelni, w której smażono cebulę, włożyć wątróbki, smażyć 10 minut na małym ogniu  przewracając. Składniki posiekać i wymieszać na jednolitą masę, wystudzić.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Farsz z drobiowych wątróbek  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Nadzienia
Kalarepa Eli faszerowana krupniokiem Jajka Eli faszerowane awokado Naleśniki z białym serem, miodem i bakaliami
Naleśniki ze szpinakiem Pasta z makreli i marchwi Farsz z kapusty do pierogów, kapuśniaczków
Mincemeat Pasta twarogowo-porowo-jajeczna Farsz z kapusty do pierogów lub krokietów.
Śliwkowo - korzenne nadzienie do piernika Krem daktylowy z kakao Farsz do krokietów lub pieczonych pierożków

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane