ancykcyk

ancykcyk

Kuchcik
[Przepisów: 1]

fasolka szparagowa w panierce 2

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Doskonały sposób na to żeby nawet nasze dzieci sięgnęły po warzywo. Wspaniale spisuje sie również jako sałatka do obiadu.

fasolka szparagowa w panierce 2

Składniki:

fasolka szparagowa w panierce 2

 

Sposób przygotowania:

fasolka szparagowa w panierce 2
Fasolke szparagowa myjemy i odcinamy końcówki. Wsadzamy do garnka i gotujemy 10-15 min od momentu wrzenia. W między czasie rozbijamy i rozkłocamy jajka dodając magii i vegety ( doprawiamy wg uznania - im więcej przypraw tym fasolka póżniej jest smaczniejsza) Ugotowana wczesniej fasolke namaczamy w jajku następnie obtaczamy w bułce i układamy na patelni. Smażymy do momentu jak nasza panierka stanie się złota. I voila ! Smacznego :D