akrobatka2

akrobatka2

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 594]

Fasolka szparagowa z bułką tartą

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Trzy składniki i taki efekt!!! Ta fasolka jest doskonała jako dodatek do obiadu. Szybka i prosta w wykonaniu. Nie może nie wyjść :) Polecam!

Fasolka szparagowa z bułką tartą

Składniki:

Fasolka szparagowa z bułką tartą

 

Sposób przygotowania:

Fasolka szparagowa z bułką tartą
Fasolkę umyć, obrać z włókien i poobcinać końcówki. Wrzucić do garnka z gotującą się osoloną wodą. Ugotować do miękkości (kilka minut). Na patelni rozgrzać masło, wrzucić ugotowaną fasolkę, a następnie dodać bułkę tartą. Dobrze wszystko wymieszać. Podawać na ciepło jako dodatek do obiadu. Smacznego!