p.jola1

p.jola1

Złoty Ekspert
[Przepisów: 919]

fasolka szparagowa z bułką tartą

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

fasolka szparagowa z bułką tartą

fasolka szparagowa z bułką tartą Więcej zdjęć (4)

Składniki:

fasolka szparagowa z bułką tartą

 

 

Sposób przygotowania:

fasolka szparagowa z bułką tartą
Fasolkę umyć i poodcinać końcówki z ogonkami. Gotuj przez ok. 15 min w wodzie z 2 kostkami warzywnymi Kucharek (musi być al dente), odcedzić. Margaryne rozpuścić rozpuścić na patelni i wsypać bułkę tartą. Podsmażyć aż bułka delikatnie się zarumieni. Zdjąć patelnię z palnika. Dodać bułkę do fasolki. Wszystko wymieszać. Można jeść samą lub jako dodatek do dania głównego
fasolka szparagowa z bułką tartą
Etap 1
fasolka szparagowa z bułką tartą
Etap 2
fasolka szparagowa z bułką tartą
Etap 3