pacpaw

pacpaw

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1427]

Fasolka szparagowa z chili i czosnkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

smakowe fasolki szparagowe

Fasolka szparagowa z chili i czosnkiem Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Fasolka szparagowa z chili i czosnkiem

 

Sposób przygotowania:

Fasolka szparagowa z chili i czosnkiem
Fasolki gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie. Drobno posiekany i lekko rozgnieciony czosnek prażymy na suchej patelni. Gdy zacznie wydzielać aromatyczną woń dodajemy masło. Gdy się rozpuści dodajemy posiekaną papryczkę chili (bez pestek) oraz sól. Całość mieszamy i tak przyrządzonym masełkiem polewamy fasolkę. Smacznego


Fasolka szparagowa z chili i czosnkiem
smakowym masełkiem z dodatkiem prażonego czosnku i suszonej papryczki chili