Kasja1986

Kasja1986

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 173]

Fasolka szparagowa z genuini cabre i pistacjami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pyszna. lekko chrupiąca fasolka połączona z włoskim serem i pistacjami. świetnie smakuje osobno lub dodatek do dania głównego.

Fasolka szparagowa z genuini cabre i pistacjami

Składniki:

Fasolka szparagowa z genuini cabre i pistacjami

 

Sposób przygotowania:

Fasolka szparagowa z genuini cabre i pistacjami
Obraną i pokrojoną fasolkę wrzucamy na patelnię dodajemy masło i pół szklanki wody. Dusimy pod przykryciem 10 - 15 minut. Możemy lekko posolić i dodać szczyptę cukru lub miodu. Do podduszonej fasolki wsypujemy ser i energicznie mieszamy, by oblepił fasolkę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Wykładamy na talerz i posypujemy obranymi pistacjami.