PannaLiliana

PannaLiliana

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 72]

Faszerowane jajka.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Super przekąska z samymi dobrymi rzeczami;)

Faszerowane jajka.

Składniki:

Faszerowane jajka.

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Faszerowane jajka.
Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i przekrajmy na połówki. Żółtka wydrążamy do miski gdzie będziemy robili farsz. Do żółtek dodajemy pokrojone w kostkę: szynkę, salami, małą paprykę, pomidora i ogórka. Wszystko razem mieszamy. Dodajemy posiekany szczypior/koperek/pietruszkę. Dodajemy majonez około 4 łyżki i pieprzymy. Mieszamy dokładnie. Gotowy farsz nakładamy do otworków po żółtkach w białku jajka. na górę farszu kładziemy małą kostkę ser feta:)