VioletoweKucharzenie

VioletoweKucharzenie

Złoty Ekspert
[Przepisów: 718]

Faszerowane jajka z łososiem i cebulką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Szybka w przygotowaniu przekąska. Sprawdzi się na domowych imprezach lub świątecznym stole. Pyszne jajeczka z farszem!

Faszerowane jajka z łososiem i cebulką

Składniki:

Faszerowane jajka z łososiem i cebulką

 

Sposób przygotowania:

Faszerowane jajka z łososiem i cebulką
Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupki. Każde jajko kroimy na pół, wyjmujemy żółtko.

Cebulkę oraz koperek siekamy bardzo drobno. Dodajemy pokrojonego łososia.

Wszystko dokładnie mieszamy. Dodajemy majonez, przyprawiamy solą i pieprzem.

Na każde jajko oraz miejsce po żółtku układamy farsz. Takie jajeczka są pyszną przystawką!