Faszerowane pomidory

Pomidory « poprzedni | następny »
sandra200

Mistrz Kuchni
Przepisy: 103
Faszerowane pomidory
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

proste i smaczne


trudność: łatwe
czas:

Faszerowane pomidory - SKŁADNIKI:

Faszerowane pomidory - PRZYGOTOWANIE:

Pomidory myjemy ścinamy im czapeczki i wycinamy środki,wydrążone pomidory opruszamy solą i układamy na talerzu otworami do dołu żeby wyciekł sok,czosnek siekamy i ucieramy z odrobiną soli mieszamy z fetą,pokrojonymi w drobną kostkę czapeczkami,bułką tartą i przyprawami ,układamy na grilu lub w piekarniku skrapiamy olejem i sokiem z przetartych wydrążonych środków pomidorów.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Faszerowane pomidory  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pomidory
Włoska lazania bolognese Pomidorowy śledź Sałatka z kuskusem
Hiszpański chłodnik z pomidorów Makaron z pulpecikami z cieciorki Pasta kanapkowa z suszonych pomidorów i jajka
Potrawka drobiowa duszona w pomidorach Podudzia z kurczaka z mozzarellą i pomidorami Pomidory zapiekane z wątróbkami
Pomidory z cebulą i ze śmietaną Sałatka z fetą i suszonymi śliwkami Obiadowy filet w 30 minut

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane