Faszerowane pomidory

Pomidory « poprzedni | następny »
sandra200 offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 103
Faszerowane pomidory
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

proste i smaczne


trudność: łatwe
czas:

Faszerowane pomidory - SKŁADNIKI:

Faszerowane pomidory - PRZYGOTOWANIE:

Pomidory myjemy ścinamy im czapeczki i wycinamy środki,wydrążone pomidory opruszamy solą i układamy na talerzu otworami do dołu żeby wyciekł sok,czosnek siekamy i ucieramy z odrobiną soli mieszamy z fetą,pokrojonymi w drobną kostkę czapeczkami,bułką tartą i przyprawami ,układamy na grilu lub w piekarniku skrapiamy olejem i sokiem z przetartych wydrążonych środków pomidorów.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Faszerowane pomidory  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pomidory
Lniane naleśniki z pomidorami Kotleciki z fetą i pomidorową salsą Makaronowa sałatka Eli z marynowaną dynią
Naleśnikowe szaszłyki z mozzarellą Pomidory z serem manouri Sos pomidorowy do słoików
Sos pomidorowy do słoików a’la ketchup Pomidory suszone w ziołach Suszone pomidory po grecku
Pomidor w cieście naleśnikowym Ketchup pikantny Przecier pomidorowy

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Co najczęściej jesz na śniadanie?

 
 Co najczęściej jesz na śniadanie?

głosuj
 

Ostatnio komentowane