Faszerowane pomidory

Pomidory « poprzedni | następny »
sandra200

Mistrz Kuchni
Przepisy: 103
Faszerowane pomidory
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

proste i smaczne


trudność: łatwe
czas:

Faszerowane pomidory - SKŁADNIKI:

Faszerowane pomidory - PRZYGOTOWANIE:

Pomidory myjemy ścinamy im czapeczki i wycinamy środki,wydrążone pomidory opruszamy solą i układamy na talerzu otworami do dołu żeby wyciekł sok,czosnek siekamy i ucieramy z odrobiną soli mieszamy z fetą,pokrojonymi w drobną kostkę czapeczkami,bułką tartą i przyprawami ,układamy na grilu lub w piekarniku skrapiamy olejem i sokiem z przetartych wydrążonych środków pomidorów.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Faszerowane pomidory  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pomidory
Spaghetti z pomidorowym sosem i pulpetami Kolorowe naleśniki z pesto Zupa pomidorowo - dyniowa
Pomidory smażone z serem żółtym Pomidory nadziewane miętowym twarożkiem Tagliatelle z kiełbasą i sosem pomidorowym
Sałatka kuskus Eli Włoska lazania bolognese Pomidorowy śledź
Sałatka z kuskusem Hiszpański chłodnik z pomidorów Makaron z pulpecikami z cieciorki

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane