Faszerowane pomidory

Pomidory « poprzedni | następny »
sandra200 - Przepis na: Faszerowane pomidory offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 103
Faszerowane pomidory
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

proste i smaczne


trudność: łatwe
czas:

Faszerowane pomidory - SKŁADNIKI:

Faszerowane pomidory - PRZYGOTOWANIE:

Pomidory myjemy ścinamy im czapeczki i wycinamy środki,wydrążone pomidory opruszamy solą i układamy na talerzu otworami do dołu żeby wyciekł sok,czosnek siekamy i ucieramy z odrobiną soli mieszamy z fetą,pokrojonymi w drobną kostkę czapeczkami,bułką tartą i przyprawami ,układamy na grilu lub w piekarniku skrapiamy olejem i sokiem z przetartych wydrążonych środków pomidorów.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Faszerowane pomidory  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pomidory
Przecier pomidorowy Lody pomidorowe Jajka zapiekane w pomidorach
Krem z pieczonych pomidorów z lazurem Zapiekane pomidory z kurką i zacierkami Suszone pomidory w oliwie
Pomidorówka z papryką i lanymi kluseczkami Pomidory z ziołami Mięsna pizza w ostrym sosie pomidorowym
Łosoś w sosie pomidrorowym Udka z grilla marynowane w pomidorach Moja sałatka grecka

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane