Filet z dorsza

rozanka - Przepis na: Filet z dorsza offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 293
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Filet z dorsza
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 4

Czasem mam chęć na taką rybkę


trudność: łatwe
czas:

Filet z dorsza - SKŁADNIKI:

Filet z dorsza - PRZYGOTOWANIE:

Filety umyć,osuszyć na ręczniku papierowym i oczyścić z małych ości jeśli takie zostały.Filety podzielić na mniejsze kawałki.Posolić rybę.Rozgrzać na patelni oliwę.Obtoczyć kawałki ryby w mące i smażyć z obu stron na złoty kolor.Podawać z frytkami i surówką(najlepiej z kiszonej kapusty).


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Filet z dorsza (strona 1 z 1)  
misia53

misia53
offline

2009-10-18 11:06
Dorsz jest bardzozdrowy , polecam!
Skomentuj
Oceń:
0
iwi69

iwi69
offline

2009-10-18 12:55
Uwielbiam dorsza.
Skomentuj
Oceń:
0
Koteczek...

Koteczek...
offline

2009-10-23 13:40
napewno pyszna rybka też taka jadam ale do ryb (czytałam w jakiejś diecie) nie podaje się surówek z kiszonej kapusty tylko ze świeżej.Kwas z kiszonej kapusty coś robi,że ryba nie jest pełnowartościowa. Pozdrawiam pa!
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Szybkie i smaczne
Kotlety z tofu i indykiem Kotlety z kaszy manny Pulpet-pizza z mięsa
Domowe hamburgery Budyń o smaku dyni Placuszki z twarogu
Ciasteczka a`la palmiery Palmiery takie małe a takie pyszne Jogurt grecki z pysznymi dodatkami
Deser jogurtowo-cynamonowy Naleśniki o smaku migdałowym Owsianka na słodko z gruszką i śliwką

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane