Filet z dorsza

rozanka - Przepis na: Filet z dorsza offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 293
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Filet z dorsza
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 4

Czasem mam chęć na taką rybkę


trudność: łatwe
czas:

Filet z dorsza - SKŁADNIKI:

Filet z dorsza - PRZYGOTOWANIE:

Filety umyć,osuszyć na ręczniku papierowym i oczyścić z małych ości jeśli takie zostały.Filety podzielić na mniejsze kawałki.Posolić rybę.Rozgrzać na patelni oliwę.Obtoczyć kawałki ryby w mące i smażyć z obu stron na złoty kolor.Podawać z frytkami i surówką(najlepiej z kiszonej kapusty).


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Filet z dorsza (strona 1 z 1)  
misia53

misia53
offline

2009-10-18 11:06
Dorsz jest bardzozdrowy , polecam!
Skomentuj
Oceń:
0
iwi69

iwi69
offline

2009-10-18 12:55
Uwielbiam dorsza.
Skomentuj
Oceń:
0
Koteczek...

Koteczek...
offline

2009-10-23 13:40
napewno pyszna rybka też taka jadam ale do ryb (czytałam w jakiejś diecie) nie podaje się surówek z kiszonej kapusty tylko ze świeżej.Kwas z kiszonej kapusty coś robi,że ryba nie jest pełnowartościowa. Pozdrawiam pa!
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Szybkie i smaczne
Deser z płatkami kukurydzianymi Fasolka szparagowa z bułką tartą na maśle Carbonara z oliwkami
Naleśniki  z serkiem  i pigwą Szpinak na cieplo z żółtym serem Krewetki z patelni
Pasta serowa z kolorowym pieprzem Ryż na żółto z kminkiem Banana split - deser amerykański
Sakiewki z suszonymi jabłkami i leśnymi grzybami Jajka zapiekane w pomidorach Dorada marynowana na żółto

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Cały naród suszy jabłka Konkurs - Cały naród suszy jabłka

    Zapraszamy do konkursu! Pokażcie, jak kreatywnie wykorzystać suszone jabłka w przepisach kulinarnych. Do wygrania nowoczesne suszarki do owoców i grzybów oraz komplety gadżetów od firmy MPM.

1 2
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Czy suszysz jabłka?

 
 Czy suszysz jabłka?

głosuj
 

Ostatnio komentowane