Strona główna Flaczki z boczniaków

Flaczki z boczniaków

Boczniaki « poprzedni | następny »
nelka90

Kuchcik
Przepisy: 33
Flaczki z boczniaków
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Pyszne boczniaki w nowym wydaniu


trudność: łatwe
czas:

Flaczki z boczniaków - SKŁADNIKI:

Flaczki z boczniaków - PRZYGOTOWANIE:

Pęczek włoszczyzny ugotować do miękkości w małej ilości wody. Odcedzić z wywaru i pokroić w drobna kostkę, 300 g grzybów i jedną średnia cebulę - pokrojoną w paski. Włoszczyznę, grzyby i cebulę wrzucić do wywaru. Dodać wody i gotować przez 20 minut. Z mąki oraz margaryny zrobić zasmażkę i zagęścić flaki. Dodać przyprawę do zup, sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy i łyżkę majeranku. Podawać z pieczywem


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Flaczki z boczniaków  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Boczniaki
Boczniak królewski z czosnkiem niedźwiedzim Pizza z boczniakami, kurczakiem i rukwią Pęczotto Eli na bogato
Udka w sosie z boczniakami Kotleciki gryczane z boczniakami Boczniaki w chrupiącej panierce
Jajecznica z boczniakami Sałatka z boczniakami i jajkiem Sałatka z boczniakami i kalafiorem
Boczniaki panierowane Sos z boczniaków Jajecznica z boczniakami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 
 Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 

Ostatnio komentowane