iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Flądra z masełkiem koperkowym

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Pyszna flądra z koperkiem z piekarnika

Flądra z masełkiem koperkowym

Składniki:

Flądra z masełkiem koperkowym

 

  • 1cszt flądra,
  • 1 łyżka masło,
  • 1/2 łyżeczka ziarenka smaku
  • koperek

 

 

 

Sposób przygotowania:

Flądra z masełkiem koperkowym
Flądre myjemy suszymy papierowym ręcznikiem .Piekarnik nagrzewamy do ok 200 stopni .Koperek myjemy suszymy i siekamy Masło ucieramy z ziarenkami smaku lub z solą .Do masła dodajemy także troszkę posiekanego koperku mieszamy Na rybkę kładziemy kawałki masła .Rybę wkładamy do piekarnika na ok 30 min .Pieczemy w ok 200 stopniach Po upieczeniu posypujemy ja świeżym koperkiem.Podajemy na ciepło .