Chrupiąca panierka

Obserwuj wątek

Odp: Chrupiąca panierka

robaczek
  • robaczek

  • Posty: 191
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
ciasteczka napisał(a):

Zazwyczaj kotlety panieruję w bułce tartej. Zresztą pewnie większość z nas używa właśnie takiej panierki do mięsa. W czym można panierować mięso, żeby miała bardzo chrupiącą otoczkę? Macie jakieś pomysły?


Do panierowania możesz też użyć płatków owsianych Super sprawdzą się też orzechy, ale od stopnia zmielenia będzie zależało czy panierka będzie chrupka czy też nie  

Odp: Odp: Chrupiąca panierka

ciasteczka
Dzięki Jesteście kochane. O panierce z płatków słyszałam, tylko zapomniałam Za to panierowanie w chipsach to dla mnie zupełna nowość Tego się nie spodziewałam. Wypróbuję oba sposoby  

Odp: Chrupiąca panierka

biedroneczki
ciasteczka napisał(a):

Zazwyczaj kotlety panieruję w bułce tartej. Zresztą pewnie większość z nas używa właśnie takiej panierki do mięsa. W czym można panierować mięso, żeby miała bardzo chrupiącą otoczkę? Macie jakieś pomysły?


Panierować możesz też w chipsach Wychodzą genialnie chrupiące Moje ulubione choć "troszkę" tuczące

Odp: Chrupiąca panierka

mocsłodkości
ciasteczka napisał(a):

Zazwyczaj kotlety panieruję w bułce tartej. Zresztą pewnie większość z nas używa właśnie takiej panierki do mięsa. W czym można panierować mięso, żeby miała bardzo chrupiącą otoczkę? Macie jakieś pomysły?


Mięso z kurczaka możesz panierować np. w płatkach kukurydzianych. Musisz je pokruszyć i po obtoczeniu mięsa w jajku obtoczyć je w takich właśnie płatkach

Chrupiąca panierka

ciasteczka
Zazwyczaj kotlety panieruję w bułce tartej. Zresztą pewnie większość z nas używa właśnie takiej panierki do mięsa. W czym można panierować mięso, żeby miała bardzo chrupiącą otoczkę? Macie jakieś pomysły?

Odpowiedz na/ edytuj Chrupiąca panierka