Gotowanie i pieczenie potraw w naczyniach "Toscana"

Obserwuj wątek

Gotowanie i pieczenie potraw w naczyniach "Toscana"

Beniu
  • Beniu

  • Posty: 1
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Witam serdecznie!
Oczywiście jestem mężczyzną w podeszłym wieku. Mam problem, nie ze sobą, tylko z tymi naczyniami. Lubię dobrze zjeść. Dostałem w prezencie zestaw naczyń "Toscana" i nie umie się nimi posługiwać /nie otrzymałem instrukcji/. Chodzi mi przede wszystkim o jakąś instrukcję do tych naczyń i ewentualnie o przepisy kulinarne /np. długość gotowania ziemniaków, pieczenie - gotowanie mięsa, gotowanie rosołu i wiele, wiele innych przepisów/. Z góry dziękuję. Beniu.
PS
Może to jest dla niektórych sprawa oczywista, dlatego proszę o przekazanie porad na adres:
bonifacy0@onet.eu


zmieniono 1 raz (ostatnio 07 wrz 2009 18:38 przez Beniu)

Odpowiedz na/ edytuj Gotowanie i pieczenie potraw w naczyniach "Toscana"