hej

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: hej

z_m
  • z_m

  • Posty: 9
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
monika 77 napisał(a):

ja czerpie przepisy z neta jest ich sporo .a jak nie znajdziesz to wyślę kilka.

to ja poproszę o przesłanie jakiś przepisów

Odp: hej

Weronka
  • Weronka

  • Posty: 66
  • Przepisy: 3
  • Artykuły: 28
Ja też czekam na przepis. Dla mnie to nowość te grzybki

Odp: Odp: hej

evita0007
  • evita0007

  • Posty: 1332
  • Przepisy: 423
  • Artykuły: 0
monika 77 napisał(a):

ok to danie ja robie często bo jest na szybko. pół kilo świerzych kapeluszy shitake,pokroić w paski i duśić na odrobinie masła ok 5 minut.dolać 100 ml.śmietanki,i w to włozyć serek topiony śmietankowy (lub plesniowy) według uznania.doprawic do smaku wegetą.dusić pod przykryciem ,kilka minut ,aż ser się rozpuści.najlepiej smakuje z makaronem wstążka.jest to danie proste,szybkie i bardzo dobre.SMACZNEGO


Moniczko fajnie by było zobaczyć to danie u ciebie jak się prezentuje,a u Ciebie widać tylko same grzybki,a nie zdjęcia z przepisów jakie podałaś

Odp: hej

monika 77
  • monika 77

  • Posty: 16
  • Przepisy: 2
  • Artykuły: 0
ok to danie ja robie często bo jest na szybko. pół kilo świerzych kapeluszy shitake,pokroić w paski i duśić na odrobinie masła ok 5 minut.dolać 100 ml.śmietanki,i w to włozyć serek topiony śmietankowy (lub plesniowy) według uznania.doprawic do smaku wegetą.dusić pod przykryciem ,kilka minut ,aż ser się rozpuści.najlepiej smakuje z makaronem wstążka.jest to danie proste,szybkie i bardzo dobre.SMACZNEGO

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: hej

evita0007
  • evita0007

  • Posty: 1332
  • Przepisy: 423
  • Artykuły: 0
Henia napisał(a):

monika 77 napisał(a):

ja czerpie przepisy z neta jest ich sporo .a jak nie znajdziesz to wyślę kilka.

Może po prostu dodaj przepisy. Myślę,że będzie wielu zainteresowanych. Ja też, bo dostałam paczuszkę suszonych,słyszałam, że są pyszne, ale nie wiem jak je przyrządzić.



tez nie mam pojęcia jak dobrze by było jak by monika dodała jakies przepisiki

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: hej

monika 77
  • monika 77

  • Posty: 16
  • Przepisy: 2
  • Artykuły: 0
jak suszone to mozna do bigosu dodac.według własnego pomysłu.mozna też z cebulką po prostu tak jak nasze leśne grzyby.

Odp: Odp: Odp: Odp: hej

Henia
  • Henia

  • Posty: 1381
  • Przepisy: 268
  • Artykuły: 1
monika 77 napisał(a):

ja czerpie przepisy z neta jest ich sporo .a jak nie znajdziesz to wyślę kilka.

Może po prostu dodaj przepisy. Myślę,że będzie wielu zainteresowanych. Ja też, bo dostałam paczuszkę suszonych,słyszałam, że są pyszne, ale nie wiem jak je przyrządzić.

Odp: Odp: Odp: hej

monika 77
  • monika 77

  • Posty: 16
  • Przepisy: 2
  • Artykuły: 0
ja czerpie przepisy z neta jest ich sporo .a jak nie znajdziesz to wyślę kilka.

Odp: Odp: hej

evita0007
  • evita0007

  • Posty: 1332
  • Przepisy: 423
  • Artykuły: 0
monika 77 napisał(a):

'SHITAKE'

to czekam na jakiś przepis Moniko ,,moze sie wtedy skuszę i kupie te grzybki

Odp: hej

monika 77
  • monika 77

  • Posty: 16
  • Przepisy: 2
  • Artykuły: 0
'SHITAKE'
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj hej