jabłka zapiekane z Brie?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: jabłka zapiekane z Brie?

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
mmm, brzmi pysznie, jak najbardziej pasuje, pewnie i z tym "turkiem" bedzie ok, ale z prawdziwym brie to dopiero wyzerka i jeszcze winko, czekam na przepis, ale zastosuje po ciazy bo niestety serkow plesniowych teraz nie moge (choc ten od turka bym mogla bo jest pewnie z pasteryzowanego mleka...)

Odp: jabłka zapiekane z Brie?

Creator
  • Creator

  • Posty: 71
  • Przepisy: 11
  • Artykuły: 0
Jo żym kiedyś jodł Brie de Melun z brzoskwiniami. to dopiero cuś

Odp: jabłka zapiekane z Brie?

mediana
  • mediana

  • Posty: 429
  • Przepisy: 3
  • Artykuły: 0
hehehe ja tu pytałam czy chodzi o oryginał czy naszą polską podróbkę z firmy mleczarskiej Turek bo to pewnie różnica w smaku

Odp: jabłka zapiekane z Brie?

MoNika
  • MoNika

  • Posty: 106
  • Przepisy: 1
  • Artykuły: 0
raczej "od Turka" a nie "z Turka", (nie jem mięsa jak nie muszę)
a tak poważnie to w przepisie, który ja znalazłam nie ma wskazówek co do regionu czy miasta pochodzenia sera....

Odp: Odp: jabłka zapiekane z Brie?

Borubar
  • Borubar

  • Posty: 297
  • Przepisy: 3
  • Artykuły: 1
HEj

Da sie zjesc, jak najbardziej. Bardzo smaczne jest jesli sie wszystko pokropi sokiem z cytryny i doda troche wina. Jak odnajde przepis to wstawie.

Odp: jabłka zapiekane z Brie?

mediana
  • mediana

  • Posty: 429
  • Przepisy: 3
  • Artykuły: 0
ale z takim Brie z Turka;>?

jabłka zapiekane z Brie?

MoNika
  • MoNika

  • Posty: 106
  • Przepisy: 1
  • Artykuły: 0
-czy ktoś z was może to jadł to kiedyś ?
- czy to się na pewno da jeść jeśli będzie z cukrem?

Odpowiedz na/ edytuj jabłka zapiekane z Brie?