Jakie mięso do bigosu

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Jakie mięso do bigosu

ciasteczka
Ja używam łopatki. Twój bigos misiu wygląda przepysznie. Aż mi się zachciało tego specjału. Muszę skoczyć do sklepu kupić co trzeba i go zrobić, bo mi aż ślinka leci

Odp: Jakie mięso do bigosu

justyna107
Najlepsza jest łopatka ale niektórzy dodają też podgardle.

Odp: Odp: Jakie mięso do bigosu

misia5
  • misia5

  • Posty: 1602
  • Przepisy: 518
  • Artykuły: 0
Ja ostatnio jak robiłam bigos do jego zrobienia użyłam łopatki wieprzowej. Bigos podobno wyszedł pyszny. Na zdjęciu efekt końcowy
obrazek

Odp: Jakie mięso do bigosu

mocsłodkości
Ja do bigosu dodaj np. karkówkę lub łopatkę. Kiedyś dałam szynkę i potem plułam sobie w brodę, bo mięso nie zmiękło. Było twarde jak suche. Od tej pory unikam jej jak ognia

Jakie mięso do bigosu

skuter5
  • skuter5

  • Posty: 365
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Moja teściowa jak robi bigos dodaje do niego mięso wieprzowe. Chciałem zrobić podobny bigos i dodać do niego mięso. Jakie będzie najlepsze? Które mięso szybko się udusi i nie będzie twarde jak kamień?

Odpowiedz na/ edytuj Jakie mięso do bigosu