Kiszona kapusta

Obserwuj wątek

Odp: Kiszona kapusta

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
ja lubie i taki i taki, kapusciany u moich rodzicow, pomidorowy u tesciow, a w domu bigos gotuje tylko maz wiec sila rzeczy z koncentratem

Odp: Kiszona kapusta

mediana
  • mediana

  • Posty: 429
  • Przepisy: 3
  • Artykuły: 0
ja nie dodaję lubię bigosik bardziej kapuściany

Odp: Odp: Kiszona kapusta

lena
  • lena

  • Posty: 7
  • Przepisy: 53
  • Artykuły: 0
cremebrule napisał(a):

a ja nie plucze kapusty... a koncentrat i tak dodaje

ja też dodaję koncenrat pomidorowy i to dużo,lubię "ciemny"bigosik

Odp: Kiszona kapusta

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
a ja nie plucze kapusty... a koncentrat i tak dodaje

Odp: Odp: Odp: Kiszona kapusta

Gabi
  • Gabi

  • Posty: 22
  • Przepisy: 27
  • Artykuły: 0
Ja dodaje koncentratu, przy okazji nabiera koloru

Odp: Odp: Kiszona kapusta

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
no, do niektorych potraw sa nawet lepsze, a do niektorych za slabe

Odp: Kiszona kapusta

MoNika
  • MoNika

  • Posty: 106
  • Przepisy: 1
  • Artykuły: 0
kwasek cytrynowy i cytryna też dają radę

Odp: Odp: Odp: Kiszona kapusta

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
Prosze bardzo, ocet w ogole jest przyjacielem w kuchni, jak jakakolwiek zupa nie wiedziec czemu jest bez smaku i jak kupimy nie najlepsze pomidory, wtedy ocet z cukrem.

Odp: Odp: Kiszona kapusta

Ania25
  • Ania25

  • Posty: 2
  • Przepisy: 1
  • Artykuły: 0
Dziękuję serdecznie! :-))

Odp: Kiszona kapusta

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
dodac ocet, to zawsze pomaga

Odpowiedz na/ edytuj Kiszona kapusta