Na czym smażyć pączki?

Obserwuj wątek

Odp: Na czym smażyć pączki?

stokrotka24
Na oleju najzwyklejszym.

Odp: Na czym smażyć pączki?

Lucy
  • Lucy

  • Posty: 193
  • Przepisy: 13
  • Artykuły: 0
Nie do końca jedna.
Smalec jest tłuszczem twardym i w przeciwieństwie do oleju podczas podgrzewania uwalnia związki bardzo niebezpieczne dla zdrowia.
Jak już musisz to na chlebek z odrobiną soli i ogórek kiszony, ale nie smaż!

Odp: Na czym smażyć pączki?

Borubar
  • Borubar

  • Posty: 297
  • Przepisy: 3
  • Artykuły: 1
A olej i paczek to niby lekka potrawa. Wszystko jedno tak czy siak to jedna wielka bomba kaloryczna.

Odp: Na czym smażyć pączki?

jagna
  • jagna

  • Posty: 65
  • Przepisy: 18
  • Artykuły: 1
Na oleju, smalec jest zabójczy!

Na czym smażyć pączki?

Asia z Bydgoszczy
Na czym smażycie pączki? Na smalcu czy na oleju?

Odpowiedz na/ edytuj Na czym smażyć pączki?